Over 4AV

Daadkrachtig in technische producties

Beeld, geluid en lichttechniek zijn al jarenlang de passie van eigenaar en oprichter Rudy Vorstenbosch. Vanuit ons kantoor in Oisterwijk geven wij op geheel eigen wijze invulling aan de steeds complexer wordende technische vraagstukken rondom evenementen. Samen met een team van professionals denken wij graag vanaf het beginstadium mee over de creatieve en technische invulling van uw dance-, sport-, of business- event. Met passie en resultaat!

DRIJFVEER, MENSEN EN KRACHT

DRIJFVEER
Op zoek naar het maximaal haalbare

Technische mogelijkheden lijken onuitputtelijk, maar zijn dat zeker niet. Schaalvergroting vraagt om een andere aanpak en regelgeving rondom evenementen kan belemmeren. En toch gaan wij voor elk event weer op zoek naar de grens. Om het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk te maken. Om het anders te doen en om te blijven verrassen. Onze drive is om uw evenement naar een hoger niveau te tillen, en om binnen uw budget en doelstellingen technisch gezien het maximaal haalbare te realiseren.

MENSEN
Zonder mensen werkt er niets

Een goede technische productie werkt als een goed geoliede machine. Daar zijn mensen voor nodig. Drijvende kracht achter 4AV is Rudy Vorstenbosch. Hij kent de wereld en de mensen. Een vast team van professionals aangevuld met freelancers staat garant voor een goed eindresultaat. Rudy weet welke mensen en middelen hij het beste voor welk project kan inzetten. En heeft u zelf een voorkeur, dan werken we daarmee samen. Communicatie is essentieel. Net als hetzelfde doel nastreven en een duidelijke aansturing. Rudy en zijn mensen maken samen met de techniek úw productie!

KRACHT
Onze kracht

Enthousiasme, vakbekwaamheid, ervaring en een goed netwerk. Dat is de kracht van 4AV Technical Productions. Ook kunt u rekenen op onze helicopterview: tot in het kleinste detail wordt het geheel overzien. Flexibiliteit en een professionele en daadkrachtige instelling zijn voor ons vanzelfsprekend. En dat technische producties mensenwerk is, daar weten we alles van. Mensen, techniek en creativiteit gaan bij 4AV hand in hand.

Back to Top